sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Ja, lähtee.

Kaikenlaista höpinää on tullut vuosien myötä kirjoiteltua netin syvyyksiin. Tulipa mieleen että paiskataanpa tälläinen blogi pystyyn, niin olis joku järkevä julkaisukanava näille lätinöille. Viimeinen niitti oli kun myynti-ilmoitustamme Huuto.netissä luettiin muutamassa päivässä n. 350 kertaa, että ilmeisesti ihmisiä kiinnostaa tämä minunkin epämääräinen sanailuni.
Jatkossa aiheet tulevat käsittelemään meidän melkein tavallista elämää, saas nähdä mitä kaikkea keksitään.

Niin, se teksti Huutiksessa on allaolevan kaltainen, ja linkki myytävään pöytään löytyy
tästä.

No, ei ehkä kuitenkaan ihan niin vanha, mutta ei tää ihan uusikaan ole. Mutta tosi hieno silti, ja valmistettukin ihan oikeasta puusta!

Saattaa olla jotain korkeampaa designia, en tiiä, joten pitää myydä tälleen houkuttelevan edukkaasti. Jos pohjassa lukis Tapiovaara tms, niin hinta olis tuplat tai triplat.
Niin, kaivoin tuolta varastoni hämärästä valoon tälläisen pienen ja siron sivupöydän. En tiiä mitä ajalta tämä on, olisko 40-lukuista funkkista kun on koivua. Tiedä vaikka olis tehty 30-luvulla ennen sotia! Mutta kun minen tiiä! Kaikki pitäs tietää aina! En tiiä! Toisaalta tuo tummempi pöytätaso viittais 50-luvulle. Tosi kapiat on jalat, ja muutenkin kepeä, silti tukeva.
Tätä vois sovittaa sohvapöydäksi jos sullon pieni perhe tai ei perhettä lainkaan, yöpöydäks tää olis kans passeli. Mitäs sitä yöpöydällä yleensä pidetään, lamppu, vekkari, lehtiä, tekohampaat... no on toki muutakin, mutta en viitsi niitä tähän kirjoittaa... Sivupöytänä ehkä eniten omiaan, esmes kun tuut kotio, niin mihis lasket avaimet kädestäs. Tai sohvan vieressä, että voi laskea konjakkilasinsa tähän kun katselee televisiosta humalaisia ihmisiä suljetussa talossa. Jos et tykkää konjakista (esmes Larsen VSOP on ihan jees), niin lehtiä luet ainakin? Lehtiä nyt ainakin kertyy joka pöydälle ja kulmalle, tällä saat sen ongelman ratkaistua, siis yksi huoli vähemmän ihmiselämässä. Tässä on lepuuttaneet väsyneitä niittejään monet Ajan Sävelet ja Kansa Taisteli-lehdet.
Koko keksintö on umpipuuta, pl. tuo taso joka taitaa olla viilutettua vaneria. Nii-ih, se semmonen viilu on ihan oikeeta puuta, ne on semmosia juttuja joita kasvaa metsässä, ja joiden käyttöä huonekaluissa nykyään vältellään, koska muovi on halpaa ja kaiken pitää olla halpaa ja nopeaa, heti, ja äkkiä, ja halpaa ja kertakäyttöistä ja halpaa. Noh, sellasia mööpeleitä saa sitten Ikeasta, niin on sitten koti samanlainen ku kaikilla muillakin. Vaihtoehtosesti voi olla rebel ja hankkia kotiinsa sellasia huonekaluja jommoisia ei oo muilla. Huonekaluja joilla on historia, menneisyys ja tarina. Huonekaluja jotka eivät sisällä formaldehydiä ja ihottumaa aiheuttavia käsittelyaineita. Semmoisia aineita sisältävien mööpeleiden kantaminen tupaan aiheuttaa onomatopoeettista köhimistä valokuvissa ja elämässä. Joissakin ihmisissä -ei kaikissa- vitutusta.
Noh, asiaan vielä vähän:
-Uskomattoman hyväkuntoinen laitos; ei irronneita viiluja, ei palojälkiä, ei kynänjälkiä, ei puuhun imeytyneitä rasvatahroja... ei mitään mikä paistais heti silmään.  Lakkasin tän just ennenku vein varastoon (mikäköhän idea siinäkin oli...) odottamaan hetkeä kun löydän tälle kodistani paikan. Sitä päivää ei ole vielä tullut, joten se on ”kutpai, mä lipeen sano Andy.”
Lakkasin vesiohenteisella lakalla, jonka uskoisin olevan vähemmän vaarallinen aines-osa jos omaat pöydän jalkoja järsivän ihmislapsen. Jos et, niin se on silti paree näin. Usko mua.
-Kintut on liimattu kiinni, mutta mahtuiskos toi Huutopaketilla jollon kulut 8e. Meidän kylällä on myös Matkahuolto, ehkä teidänkin, joten se sopii också med. Laite on kokonaan nippuun liimattu, ei mahdi pienemmäksi. Nouto sopii myös.

-Mitat:

Korkeus 475, leveys 380, syvyys 370

ps. Ylläolevan tekstin monipuolisesta ja oivaltavasta ruotsinkielisestä osiosta pystyt ehkä päättelemään että asuin 15 vuotta sitten Hangossa n. seitsemän kuukautta. Kiva kaupunki erityisesti kesällä, mutta myös talvella koska siellä on videovuokraamo ja lämmityslaitteita. Kiitos. Paina nyt tuosta ”Osta heti” nappulasta. Tulee hyvä mieli. Sulle ja mulle. Hei hei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti